Политика за Ковид-19

Безопасността на гостите и служителите ни е основнен наш приоритет!

Полагаме ежедневни грижи, за да осигурим сигурна, защитена среда и оптимално спокойствие, предвид ситуацията около Коронавирус (COVID-19) епидемията.

Спазвайки стриктно всички изисквания за безопастност, нашият екип поддържа високо ниво на хигиена и защита от вируси, посредством редица от мерки.

На входовете и из територията на хотел „Форум“ са разположени множество хигиенни станции, съдържащи дозатори с висок клас дезинфектант за ръце.

Информационни табели и маркировка в общите пространства, помагат на гостите и напомнят да се спазва дистанция.

Във всяка стая на разположение на гостите са дезинфектант, индивидуални ръкавици и маски.

Увеличихме многократно честотата на почистване, проветряване и детайлна дезинфекция на всички меки мебели, уреди и повърхности в помещенията.

Пране и спално бельо се обработват при достатъчно високи температури, за да се гарантира тяхната стерилизация. За целта използваме и сертифициран антибактериален дезинфектант за текстил.

Екипът ни премина през специлно обучение и следва стриктна процедура за носене и работа с лични предпазни средства. Всички служители са подробно инструктирани относно спазването на реда и предприемането на действия при евентуално съмнение за болен гост или колега.

Прилагаме подобрени технологии за почистване, включително професионални електростатични пръскачки с дезинфектант за саниране на повърхности и предмети на територията на целия хотел.

Следим постоянно променящата се ситуация, както и препоръките на Световната здравна организация и на българското Министерство на здравеопазването. Съобразно обстановката – актуализираме стандартите за хигиена и безопасност.

Бъдете наши гости и се насладете на спокоен, комфортен и приятен престой!

Обадете ни се